Mobil: +36 30/278-39-81
E-mail: info@ferprodukt.com
Támogatás

KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSUNK TÁMOGATÁSA A SZÉCHENYI 2020 PROGRAM KERETÉN BELÜL

 

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 50 000 000 FT
VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 119 447 181 FT
TELJES TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 169 447 181 FT
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: FERPRODUKT MÉRNÖKI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 30 %
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.3.-8.3.4-16-2017-00417
PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSI IDŐPONTJA: 2020.07.16.

 

Cégünk, a Ferpodukt Kft. 50 millió forint vissza nem térítendő és 119,44 millió forint visszatérítendő támogatást nyert el a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 199 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból komplex kapacitásbővítést hajtunk végre.

Cégünk a projekt keretében építéshez kapcsolódó terület előkészítési és csarnoképítési és gépbeszerzési feladatokat tartalmaz. Egy korszerű üzemcsarnokot építünk, mely a TEAOR 28.29 m.n.s. egyéb általános rendeltetésű gép gyártását szolgálja majd. Az épület három jól elkülöníthető részből tevődik majd össze: Az utcafrontra, az épület első traktusába mely szendvicspanel oldal- és tetőburkolattal épül egy kétszintes épületrész, mely az ott dolgozók szociális igényeit kiszolgáló, illetve a munkavégzéssel kapcsolatos adminisztrációs munkáknak helyet adó iroda, porta és bemutató helyiségeknek ad helyet. Itt kap helyet az épületet ellátó gépészeti helyiség is. Az épület középső traktusában található majd az üzemcsarnokrész. A harmadik része az épületnek a raktár. Az emeleti részen elhelyezésre kerülnek az irodai funkciók tárgyalóval és egy bemutatóterem, ahol a Ferprodukt Kft. tevékenysége, termékei kerülnek bemutatásra.

A csarnok épületbe beszerzett eszközök:
-1 db Vákuumszivattyú Mink MV 0080 C000 E3 XX
-2 db Állítható magasságú hegesztőasztal SVT1 2t/1,3m/2x
-1 db Toyota Traigo 8FBMK16T típusú elektromos targonca
-1 db 5tx14,35 BSC futódaru
-1 db TransTig 3000 hegesztő berendezés

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a sikeres projekt megvalósításával pályázati támogatás mellett jelentősen tudja növelni a Ferprodukt Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a gyártási kapacitását. Továbbra is elsődleges célkitűzésünk, hogy alkalmazottaink számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítsunk, a megrendelőink számára pedig minőségi, pontos, nagy kapacitású termékeket tudjunk gyártani.

A beruházásnak köszönhetően a Ferprodukt Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 10 darab munkahelyet tud megőrizni. A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-1.2.3-8.3.4-16 pályázatán 50,00 millió forint vissza nem térítendő és 119,44 millió forint visszatérítendő támogatásban részesült.

További információ kérhető:
Ferprodukt Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. | 4033 Debrecen, Körösi Csoma Sándor utca 17.
ferproduktkft@gmail.com; www.ferprodukt.com

 


 


TERMELÉSI KAPACITÁSUNK BŐVÉTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA

 

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 24 493 105 FT
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: FERPRODUKT KFT.
A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50 %
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.2-16-2017-00525
PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSI IDŐPONTJA: 2017.09.29.

 

A Ferprodukt Kft. 24,49 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 48 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból a cég kapacitásbővítést hajtott végre.

A projekt keretében a vállalkozás egy CNC vízvágó eszközt, berendezést szerezett be. A beszerzett berendezés azt a célt szolgálja, hogy a vállalkozás által előállított termékek mennyisége jelentősen megnövekedjen. Összevetve az egyéb vágási módszerrel, a vízsugaras vágás költségcsökkentő, hatékony és flexibilis, emellett környezetvédelmi szempontból is biztonságos. Az eljárás egyik legnagyobb előnye, hogy kiválóan alkalmas precíz és összetett kontúrok vágására, nagy keménységű fém alapanyagokon is valamint műanyag, üveg és kő alapanyagokon egyaránt. A folyamat eredményeként rendkívül sima élek keletkeznek, szűk tűréshatárokkal, anyagkárosodás és beedződésre hajlamos anyagoknál a lézervágással ellentétben a vágási kontúr nem keményedik föl. Az alkatrészek legtöbbször utómunkálás nélkül közvetlenül felhasználhatóak.

 

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a sikeres projekt megvalósításával pályázati támogatás mellett jelentősen tudta növelni a Ferprodukt Kft. a gyártási kapacitását.

A cég jelenlegi célja továbbra is, hogy alkalmazottainak számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítson, a megrendelők számára pedig minőségi, pontos, nagy kapacitású termékeket tudjon gyártani.

 

A beruházásnak köszönhetően a Ferprodukt Kft. 4 darab munkahelyet tud megőrizni.

A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-1.2.2-16 pályázatán 24,49 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta a 48millió forintot. A projektről bővebb információt a www.ferprodukt.com oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:
Ferprodukt Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. | 4033 Debrecen, Körösi Csoma Sándor utca 17.
ferproduktkft@gmail.com; www.ferprodukt.com