Mobil: +36 30/278-39-81
E-mail: info@ferprodukt.com
Bemutatkozás

Tisztelt látogató!

A Ferprodukt Kft. 2011. májusában alakult. Ügyvezetője 2006. óta foglalkozik mérnöki tevékenységgel, gyártási folyamatok fejlesztésével és ehhez szükséges feltételek megteremtésével.

A Kft. megalakulásakori fő tevékenysége a mérnöki tevékenység és a fémszerkezetek gyártása, melyek egy részét katalógusokban szereplő (pl. tároló polcok, tároló kocsik, munkavédelmi korlátok), de méretben, teherbírásban és egyéb tulajdonságokban mégis a vevők egyedi igényeihez igazodó termékek teszik ki. A másik részét olyan speciális, vevői igényekhez egyedileg tervezett berendezések alkotják, melyek a megrendelők termelő tevékenységét közvetlenül szolgálják. Ezen kívül meglévő berendezések fejlesztésével is foglalkozunk.

A társaság tevékenységi köre az elmúlt három és fél év alatt tovább szélesedett a gépi forgácsolással, szerszámgyártással, illetőleg új profilként jelent meg a mechanikai tisztítás sütőporral.

A Ferprodukt Kft. honlapja azzal a céllal készült, hogy minden látogató megismerje cégünk tevékenységi köreit, bemutassa az ipari folyamatfejlesztésben szerzett tapasztalatait, és választ adjon minden olyan jellegű érdeklődésre, amelyre Önnek egy esetleges jövőbeli együttműködés során cégünkkel kapcsolatban szüksége lehet.

Internetes megjelenésünkkel üzenetet szeretnénk közvetíteni látogatóinknak: megbízhatóság, kreativitás és ügyfélközpontúság jellemzi cégünket. A jövőbeli együttműködés reményében kellemes böngészést kívánok honlapunkon!

Üdvözlettel:

Cseh András
ügyvezető